Un nou centru SPA deschis în Bucureşti. Unde este situat?

23.05.2018

Vineri, a avut loc deschiderea oficială a unui nou centru SPA în cadrul Crowne Plaza Bucharest Hotel: Essenza – Pure Wellness. Alături de blogger-ii și publisher-ii din industria de profil invitați la lansare, echipa noului centru wellness a pregătit o incursiune în ceea ce își dorește să fie acest nou spațiu pe cât de liniștitor, pe atât de rafinat: relaxare, calm, culoare, stare de bine, energie, recalibrare, aliniere cu sinele.

„Așa cum numele de brand o spune „Your pathway to equilibrium”. De la smoothie-uri și fructe eco, sushi ori prăjituri bio și până la tururi complete de SPA, ore de yoga și ritmuri inedite de capoeira, Essenza – Pure Wellness și-a deschis vineri sufletul în fața tuturor care apreciază punctele centrale ale acestui spațiu: echilibrul prin trăirea conștientă, plutirea prin bucuria întâlnirii cu apa și ancorarea prin depășirea limitelor propriului corp”, spun reprezentanţii noului SPA.

Essenza – Pure Wellness are la bază un design-concept al consultantului Helenei Coulon și o filosofie despre renașterea activă inspirată de consultantul SPA Oana Manole: axat pe tehnică și finisaje de cel mai înalt nivel, atmosfera caldă înconjurată de zonele verzi din jurul centrului face apel la virtuțile vechilor arte vindecătoare, la eternele binefaceri ale ceaiului și la luxul francez.

Terapiile SPA se bazează pe ritualuri ale culturilor străvechi, combină efectele antioxidante ale ceaiului și ale apei minerale, iar produsele Thémaé, o premieră pentru România, sunt create exclusiv cu apă naturală pentru a maximiza efectul fiecărui compus de ceai.

„Construit pe principiile unei vieți echilibrate inundate de lumină și esențe naturale, centrul extins pe trei niveluri are aproape 1.000 de mp finisați cu piatră naturală, ceramică, piele, cupru, lemn și sticlă și își primește oaspeții în piscina interioară, în studioul de yoga/pilates/dansuri, în jacuzzi-ul din grădină, în sala de fitness utilata Technogym, în sălile de tratamente exclusiviste, în zona de saune, hamam și masaje umede, pe paturile de apă din sala de relaxare, precum și în capsulele de plutire și destindere totala prin imersiune completă în apă sărată, o altă premieră pe piața hotelieră din România”, au explicat reprezentanţii SPA-ului.

Aşadar, Essenza este un centru dedicat tuturor celor care doresc să își recâștige întreaga ființă și oferă diverse variante de acces și pachete de membru: de la rezervări la yoga care pornesc de la 56 lei/h sau masaje profesionale care încep de la 119 lei, la acces de o zi la toate spațiile din SPA și până la abonare GOLD sau PLATINUM pentru un an de zile, variantele de obținere a unei noi stări de bine sunt dintre cele mai diverse și pot fi customizate in funcție de nevoile celor interesați.

Cu ocazia deschiderii sunt disponibile două promotii foarte speciale: -20% discount la toate tipurile de abonament, precum și o ofertă de grup 10+1: la 10 abonamente cumpărate, se primesc 11.

 

 

 

Citiți și despre: