Stiri: Constructii

Un nou chiriaș în The Bridge. Ce companie a închiriat 6.000 de metri pătraţi?

15.03.2018

Forte Partners, dezvoltatorul proiectului de birouri THE BRIDGE, a anunţat semnarea unui contract major de închiriere cu UPC România. Asfel, compania a închiriat o suprafață de aproape 6.000 de metri pătrați din clădirea The Bridge 2.

”Căutăm întotdeauna soluții optime pentru echipa noastră, iar selectarea proiectului The Bridge este o alegere naturală, având în vedere standardele de calitate și de sustenabilitate implementate în aceste spații de birouri de Forte Partners. Ne bucurăm să inaugurăm, în cursul anului 2019, noul sediu central cu facilități excelente pentru angajații noștri, într-un concept modern, care va permite consolidarea sediilor noastre din București. Organizarea dinamică a noului spațiu susține și cultura noastră organizațională, facilitând schimbul de experiență și conectarea echipelor”, a declarat Cristian Osadczuk, Director Financiar UPC România.

Noul birou al UPC România va fi sediul central al companiei, consolidând astfel operațiunile din două locații, sediul din Nordului și cel din Sema Park, începând din 2019.

”UPC România este al treilea chiriaș important pe care îl avem în clădirile The Bridge, după ce anul trecut am reușit să realizăm două dintre cele mai importante tranzacții de închiriere de pe piață. Este o dovadă a capacității noastre de a deservi clienții pe măsura așteptărilor lor, dar și o confirmare a faptului că România oferă contextul necesar pentru ca marile companii multinaționale să-și extindă și să-și consolideze activitățile.”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și co-fondator Forte Partners.

Tranzacția a fost realizată cu sprijinul companiei de consultanță imobiliară Colliers International România, care administrează proiectul The Bridge.

„După aproape un deceniu petrecut în locațiile actuale, clientul nostru a luat o decizie strategică prin relocarea sediului într-o zonă aflată în plină expansiune din punct de vedere al pieței de birouri. Acest pol emergent găzduiește proiectul ultramodern dezvoltat de Forte Partners și ales de către client prin prisma potențialului de creștere a satisfacției angajaților”, a declarat George Didoiu, Associate Director Office Agency în cadrul Colliers International Romania.

Clădirea The Bridge 2, cu o suprafață închiriabilă de 21.000 mp, se află, la ora actuală, în construcție și va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an.