Stiri: Logistica

Un nou Director Național pentru Kuehne + Nagel România

07.06.2016

Grupul Kuehne + Nagel, unul dintre liderii mondiali din domeniul logisticii, are un nou director național în România, Plamen Penev, fost director național pentru Kuehne + Nagel Bulgaria. Începând cu 15 martie 2016, și-a asumat responsabilitatea operațiunilor în România, după ce Pierpaolo Sironi, cel care a condus organizația din țara noastră timp de 11 ani, s-a pensionat.

Actualul director național Kuehne + Nagel România și-a început cariera în domeniul transporturi în anul 2003, iar din anul 2009 s-a alăturat echipei Kuehne + Nagel Bulgaria ca manager național, unde a fost responsabil de dezvoltarea organizației la nivel local și pentru activitatea de forwarding timp de 6 ani.

„România este o țară importantă din punct de vedere strategic  în cadrul  Kuehne + Nagel din Europa de Est. Suntem convinși că pe baza experienței sale largi, personalității și aptitudinilor sale, Plamen Penev va continua cu succes dezvoltarea ulterioară a activităților noastre în România”, declară Erwin Wittemaier, președintele Regiunii Europei de Est Kuehne + Nagel.