Stiri: Economie

Un nou hub pentru antreprenori, deschis în Bucureşti

11.11.2015

Tinerii antreprenori și persoanele interesate să înceapă o afacere au acum la dispoziţie un nou hub în Bucureṣti – Ingenius Hub. Fiind lansat ca parte a unui proiect cu finanṭare europeanǎ nerambursabilǎ, hub-ul a fost dezvoltat de compania de consultanṭǎ Loop Operations, în parteneriat cu ASE București, CCDL și Arott.

Ingenius Hub oferă două spații în Capitală, unul pe Bd. Nicolae Bǎlcescu (între Piaṭa Romanǎ ṣi Universitate), iar celălalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental).

De aceste spații poate beneficia oricine, cu condiția ca timpul petrecut aici să fie dedicat afacerii personale, indiferent dacă business-ul se află în stadiul de idee sau are deja primii clienți.

Ambele spații sunt luminoase, calde, prietenoase și au un design cu accente tradiționale românești, integrate într-un stil modern și funcțional.

„Ingenius Hub urmărește să se transforme și să crească alături de cei implicați direct în proiect, fie că este vorba de mentori, finanțatori și furnizori sau de tinerii antreprenori care beneficiază de serviciile hub-ului”, au afirmat creatorii hub-ului.

Acesta se diferențiază prin interesul deosebit pentru abordările inovative și curajoase, prin crearea și sprijinirea afacerilor sustenabile, precum și prin consultanța acordată membrilor, în special în ceea ce privește atragerea de finanṭǎri.

Pe lângă mentorat, spațiu dedicat afacerii, pachete de servicii business și șansa de a primi finanțare din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, hub-ul oferǎ ṣi oportunitatea de a pǎstra o relaṭie apropiatǎ cu oameni de afaceri specialişti pe anumite domenii, de la consultanṭǎ juridicǎ sau psihologi ṣi pânǎ la contabili sau specialiṣti în marketing ṣi branding.