Stiri: Retail

ALTEX Romania

Un nou magazin Altex în Constanţa

22.06.2016

Retailerul electro-IT Altex România a anunţat deschiderea celui de-al treilea magazin în Constanţa, începând cu data de 23 iunie. Inaugurarea face parte din procesul de extindere a reţelelei de magazine început la finalul anului trecut.

Noul magazin Altex este amenajat pe o suprafață de 750 de metri pătrați, fiind situat în City Park Mall, în extinderea mall-ului din Constanţa.

Odată cu deschiderea noului magazin, compania ajunge la o rețea de 94 de magazine la nivel național.

În plus, cu ocazia lansării, Altex a pregătit o serie de oferte speciale, toate promoțiile fiind valabile în perioada 23-26 iunie, în limita stocului disponibil.

„Altex România a parcurs un proces continuu de adaptare la provocările economice, de regândire a strategiei de business conform modelului <<customer centric>> şi de diversificare a oportunităţilor şi experienţelor de cumpărare. Deschiderea celui de-al treilea magazin ALTEX din Constanţa este rezultatul firesc al cererii tot mai mare de produse electronice şi electrocasnice, dar şi a dorinţei noastre de a ajunge cât mai aproape de clienţii noştri, facilitându-le accesul la soluţii îmbunătăţite care să răspundă cât mai bine nevoilor lor”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex România.