Stiri: Retail

Un nou magazin Express a intrat în reţeaua Carrefour

24.06.2015

Grupul Carrefour România a anunţat intrarea în rețeaua Express a unui nou magazin de proximitate operat în regim de franciză, în orașul Brașov: Express RostCom Ion Creangă. La ora actuală, rețeaua retailerului numără 46 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 11 unități în Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu, o unitate în Satu Mare, opt unități în Bistrița și 22 în București și Ilfov.

Formatul Express combină profesionalismul angajaților și calitatea produselor, cu rapiditatea de cumpărare și caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Scopul companiei este de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Express RostCom Ion Creangă se află pe strada Ion Creangă nr. 17, Brașov, are o suprafață de 200 metri pătraţi și însumează aproximativ 4.000 de produse..

.

Carrefour operează în prezent în România 5 formate de magazine, cu un total de 178 de unități: 28 hipermarketuri „Carrefour”, 97 supermarketuri „Market”, 46 magazine de proximitate „Express”, 6 magazine de proximitate „Contact” şi un website de comerț online.