Un nou magazin în Băneasa Shopping City

27.07.2018

Bigstep®, singura rețea specializată în încălțăminte pentru copii din ţara noastră, a anunţat că deschide al cincilea magazin în Băneasa Shopping City. Inaugurara prima din procesul de rebranding al companiei, a presupus o investiție de 80,000 de euro, care include asigurarea stocurilor cu peste 450 de modele.

Lansat în Cluj-Napoca, în anul 2011, bigstep® aduce pe piața dlocală încălțăminte pentru copii de cea mai bună calitate, adaptată fiecărei etape de dezvoltare a copilului și a adolescentului, fiind unic distribuitor pentru branduri de renume internațional.

Anul trecut, bigstep® a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro, iar estimările pentru anul 2018 se apropie de 1,2 milioane de euro.

Magazinul din Băneasa Shopping City va fi urmat până la finalul anului 2019 de alte trei deschideri – una în Timișoara, Iași și alta într-o locație de tip outlet. În paralel cu investițiile pe plan local, în următorii doi ani, compania urmărește extinderea pe piața internațională.

„Deschiderea bigstep® în 2011 a venit ca răspuns la o nevoie încă neacoperită pe piața din România, de aceea probabil cel mai important aspect în dezvoltarea business-ului a fost alegerea producătorilor cu care lucrăm, pentru mulți dintre ei fiind unici distribuitori pe piața locală. Ritmul de creștere înregistrat în ultimii ani, precum și know-how-ul, stabilitatea și autoritatea dobândite în cei șapte ani de experiență pe piața din România au fost principalele argumente ale investițiilor planificate pentru următorii doi ani”, a declarat Petrișor Vaida, fondator bigstep®.

 

 

 

Citiți și despre: