Stiri: Retail

Un nou magazin JYSK se deschide în Arad

04.05.2015

Retailerul de mobilă şi decoraţiuni JYSK România va inaugura un nou magazin în Arad, unitatea fiind cea de-a doua din acest oraş și cel de-al 24-lea magazin din țară. Având o suprafață de 1050 metri pătraţi și cu un număr de 10 angajați, noul magazin va fi deschis joi, 7 mai, începând cu ora 08.00.

“Suntem foarte entuziasmați de deschiderea unui nou magazin în Arad, unde clienții noștri știu deja că la JYSK găsesc o gamă variată de mobilier și decorațiuni la prețuri foarte bune, plus produse specifice pentru zona de dormitor: saltele, plăpumi, perne și lenjerii de par de înaltă calitate. Renumit pentru design-ul avangardist și pentru calitatea sa, mobilierul scandinav este iubit și foarte căutat de consumatorii români. Vă așteptăm în magazinul JYSK din centrul comercial Arad Fortuna cu oferte de excepție și o gamă variată de produse”, a declarat Izabela Velcherean, managerul magazinului.

Cu această ocazie, primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minimum 50 de lei vor primi cadou o pernă, numai bună pentru odihna de după sesiunea de cumpărături.

Primul magazin al retailerului din Arad a fost inaugurat în toamna anului 2008, iar de atunci locuitorii orașului au devenit clienți fideli ai brandului JYSK.

„La aproape șapte ani de când retailerul danez JYSK a intrat pe piața din Arad ne extindem cu un nou magazin, pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri. Magazinul JYSK din Calea Aurel Vlaicu nr. 206 – 218 este poziționat mai aproape de centrul orașului, astfel încât locuitorii din zona centrală și cei din Nord și Vest vor ajunge mai repede la noi. Scopul nostru este să aducem produse de calitate la un preț bun unui număr cât mai mare de clienți, de aceea suntem în permanentă expansiune. Îi așteptăm pe clienții din Arad cu oferte de excepție, cu produse de calitate, cu un design scandinav atractiv și cu o echipă mereu gata să îi ajute, să le răspundă la întrebări și să îi îndrume către produsele care le satisfac cerințele”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.