Slide

Stiri: Retail

Un nou magazin Lidl se deschide în Bucureşti

26.03.2015

Lidl continuă investiţiile în ţara noastră prin deschiderea pe data de 2 aprilie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România ajungând astfel la 185 de magazine. Noua unitate este situată în București, pe strada Prelungirea Ghencea, şi are o suprafaţă de vânzare de circa 1200 metri pătraţi, dispunând de peste 130 de locuri de parcare.

„Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România”, au afirmat reprezentanţii retailerului.

Compania va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are la ora actuală peste3.800 de angajați în reţeaua sa de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu operaţiuni în 26 de țări europene şi peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având peste 170.000 de angajați, retailerul se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.