Stiri: Retail

Un nou magazin Penti, deschis în Plaza România

21.05.2015

Clientele Plaza România au de acum la îndemână o gamă variată de dresuri, șosete, lenjerie intimă, costume de baie și produse home wear. Noul magazin Penti, inaugurat pe 20 mai, ocupă o suprafață de 113 metri pătrați și se află la parterul Plaza România.

Cu ocazia deschiderii, Penti a pus la dispoziția clientelor mall-ului o săptămână de reduceri de 25%, începând din 20 mai.

În anul 1947, frații Kariyo au înființat compania Penti în Istanbul, Turcia. Misiunea lor a fost una precisă, aceea ca Penti să ajungă cea mai cunoscută companie de dresuri de damă, venind în întâmpinarea nevoilor tuturor clientelor.

Unul din atuurile Penti este producția complet integrată, de la fabricarea firului până la vânzarea în magazine. În 2015, Penti, un brand de referință în sectorul de dresuri de damă, din care deține o cotă de piață de 75%, înseamnă un lanț de peste 350 de magazine în Turcia, Rusia, Europa, Asia și America.

În România, Penti s-a făcut cunoscut încă de acum patru ani, ajungând să dețină la ora actuală 16 magazine în toată țara.