Stiri: Companii

Un nou program de internship, lansat de Image PR

22.08.2014

Image PR lansează o nouă ediție a programului său de internship, cinci tineri având posibilitatea de a lucra alături de echipa agenţiei timp de două săptămâni în perioada septembrie-octombrie. Cei interesaţi trebuie să parcurgă paşii mecanismului de recrutare disponibil pe site-ul agenției şi pe pagina de Facebook a agenţiei.

,,Organizăm programul de internship Image cu multă pasiune, de peste 8 ani, timp în care am cunoscut zeci de studenţi dornici să descopere viața în agenție. Internship-ul este experienţa pe care fiecare proaspăt absolvent ar trebui să o încerce, iar noi, la Image PR, depunem eforturi ca această experienţă să fie una de învăţare, descoperire şi motivare”, a declarat Iulia Tănase, Managing Partner Image PR.

Procesul de recrutare va începe pe Facebook, unde cei interesaţi vor fi provocaţi să-şi testeze creativitatea şi se va finaliza cu un interviu cu reprezentanţii agenţiei.

Candidaţii selectaţi vor deveni membrii unei echipe din agenţie, se vor putea implica în proiectele în desfăşurare ale acesteia şi vor descoperi multe dintre secretele profesiei.

Internship-ul se adresează studenţilor sau absolvenţilor facultăţilor de profil, precum şi tuturor celor care doresc să descopere ce presupune o carieră în domeniul comunicării şi al relaţiilor publice.