Stiri: Finante

Un nou program de internship, lansat de Tradeville

26.02.2015

Tradeville a anunţat că lansează un nou program de internship destinat studenților și tinerilor absolvenți. Aceștia vor avea oportunitatea de a dobândi experiența profesională de care au nevoie în una dintre cele mai dinamice companii românești de pe piața de capital, iar programul include șapte departamente: IT, Marketing, Vânzări, Analiză, Project Management, Helpdesk și Juridic.

Internship-ul se desfășoară pe o perioadă stabilită de comun acord cu stagiarii (între 2 și 3 luni) iar programul este flexibil, aceștia urmând să lucreze alături de echipa Tradeville timp de 4-6 ore pe zi.

Participanții vor avea responsabilități specifice, începând de la cercetarea unor probleme legale specifice în cadrul departamentului juridic și până la informarea clienților cu privire la produsele și serviciile companiei, în departamentul de vânzări.

”Programele de internship pe care Tradeville le-a organizat în ultimii ani au fost experiențe foarte reușite, nu doar pentru noi, ci și pentru participanți – peste o treime dintre aceștia au devenit parte a echipei Tradeville, alegând să rămână în companie ca angajați cu normă întreagă. O dovadă a faptului că programul de internship ne ajută să descoperim oameni valoroși este parcursul profesional al lui Cosmin Marinescu, actual Director General Adjunct. Cosmin a venit la Tradeville în 2005 într-un astfel de program de practică, iar, ulterior, după terminarea facultății, a rămas ca Junior Investment Specialist în companie. De-a lungul timpului a avansat până la poziția de Director de Vânzări, iar anul acesta a fost numit Director General Adjunct. Ne dorim să găsim în continuare tineri pasionați și ambițioși, care se pot dedica unui internship educativ și aplicat și care să devină membri valoroși ai echipei Tradeville”, a comentat Victor Stănilă, Director Comunicare, Tradeville.

Pe întreaga durata internshipului, fiecare participant la program va fi îndrumat de un tutore dedicat, pentru dobândirea de noi abilități și dezvoltarea lor, precum și pentru maximizarea cunoștințelor însușite.

Programul de internship nu se va desfășura pe o perioadă predefinită, ci va fi o campanie continuă, astfel încât toți aplicanții potriviți pentru pozițiile deschise să aibă posibilitatea de a desfășura stagiul. Astfel, decă sunt ocupate toate posturile într-un stagiu, procesul nu este oprit, aplicanții selectați urmând să desfășoare stagiul în următoarea perioadă.