Un nou serviciu de transfer de bani pe piața din România

10.07.2017

MoneyGram și UniCredit Bank lansează un nou serviciu de transfer de bani, unic pe piața din România – serviciul Cash2 ATM. Noul serviciu va fi lansat printr-un eveniment care va avea loc marți, 11 iulie, începând cu ora 10:00 la Sediul UniCredit Bank din Bulevardul Expoziției 1F, București, etajul 1, Sala București.

Prin intermediul unui serviciu unic pe piața românească, Cash2 ATM, UniCredit Bank devine prima banca din România care, cu sprijinul MoneyGram, oferă posibilitatea de a primi bani din afara țării, de la oricare partener MoneyGram, și de a-i retrage de la orice ATM sau BNA UniCredit, fără a mai depinde de programul de lucru al băncii.

În cadrul evenimentului de lansare vor participa următorii speakeri:

  • Radu Pojoga, Head of Key Partnerships Southern Europe MoneyGram International, care va aborda subiecte legate de evoluția pieței de transfer de bani în România, dar va comenta și cele mai recente date comunicate de Banca Mondială pe acest subiect (2016).
  • Sorin Drăgulin, Retail Products & Segments Director, UniCredit Bank care va puncta aspecte legate de noul serviciu, digitalizarea serviciilor bancare și planurile UniCredit Bank în acest sens.

Totodată, serviciul Cash2 ATM, oferit de UniCredit Bank și MoneyGram, va putea fi testat în cadrul evenimentului de lansare.

 

 

Citiți și despre: