Stiri: Constructii

Webinar TNI 13 august 2020

Un nou webinar TNI, organizat pe 13 august!

12.08.2020

Webinar TNI 13 august 2020. Joi, 13 august, TNI organizează un nou webinar cu tema: Viziunea investitorului asupra oportunităților din pandemie. Invitatul special al evenimentului este David Flusberg, Fondator și fost Președinte al Adama Holding, investitor pe piața imobiliară din New York și București.

„Te invităm să ne fii alături la un nou webinar TNI! Joi, 13 august, ora 12:00 îl avem invitat pe David Flusberg, Fondator și Fost Președinte al Adama Holding, investitor pe piața imobiliară din New York și București, ce ne va împărtăși viziunea sa asupra oportunităților ce există în pandemia de COVID-19”, au anunţat organizatorii webinarului.

Webinar TNI 13 august 2020. Cine este David Flusberg

David Flusberg este un investitor și antreprenor american care locuiește în București. După ce a absolvit Universitatea Harvard în anul 1998 cu licență în economie, David și-a început cariera la The Boston Consulting Group, oferind consultanță strategică managerilor de top din companii prezente în clasamentul Fortune 500.

În anul 2004, David a co-fondat Adama și a activat ca președinte al companiei până în 2010. Sub conducerea lui David, Adama avea 150 de angajați în 5 țări, a construit 1.600 de apartamente în România, iar compania a fost listată pe Bursa de Valori Tel Aviv.

Din anul 2012, David a ocupat funcția de Director de Consiliu și Investitor Independent într-o varietate de companii. În prezent, activează ca președinte și CFO al Eastern Biologix, o bio-bancă din București, pe care a cofondat-o în 2016. David este de asemenea și co-fondator al companiei de dezvoltare imobiliară 925 Capital, ce este activă din 2014 în The Bronx, New York.

Înregistrarea la eveniment

Folosește următorul link și înregistrează-te la eveniment! Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare.

Webinarul se va desfășura în limba engleză. Evenimentul va fi moderat de Cristina Bercea- PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.

Citeşte şi Rezultate Miele 2020. Afacerile companiei, în creştere