Stiri: Finante

Un produs unic, lansat de Piraeus Bank

06.05.2015

Piraeus Bank România a lansat un produs unic în România: cardul de salariu cu zero comisioane, taxe de administrare și zero comision la retragerea de numerar. Cardul care poate fi emis în toate unitățile băncii în maximum 10 minute.

Cardul de salariu este un card de debit atașat unui cont curent și oferă toate serviciile atașate unui card Visa Electron Shop&Cash, precum și serviciul winbank: Mobile&Internet Banking nonstop, oriunde în lume, prin care pot fi efectuate plăți și tranzacții direct de pe mobil, tabletă sau laptop – fără costuri de activare, zero comision de retragere de la orice bancomat din România, altele decât Piraeus Bank pentru veniturile de minimum 2.000 de lei lunar.

Produsul este disponibil pe perioadă nedeterminată și va adăuga ulterior și alte avantaje sau beneficii pentru posesorii lor.

“Cardul de salariu Piraeus Bank completează o serie de inovații dezvoltate încă din ultima parte a anului trecut, ca răspuns la așteptările pe care le au astăzi consumatorii. Cercetările pe care le-am făcut ne-au condus la concluzia că oamenii valorizează cel mai mult timpul pe care și-l dedică lor și celor apropiați. Așa s-a născut ideea de a crea un card de salariu care poate fi emis instant și poate fi accesat de oriunde, fără niciun cost pentru posesorul său. Vom continua să explorăm universul așteptărilor consumatorilor pentru a veni cu noi soluții care demonstrează în fapte promisiunea de a plasa consumatorul în centrul tuturor planurilor noastre” a declarat Mădălina Otilia Teodorescu, Deputy Chief Executive Officer Piraeus Bank România.

Cardul de salariu de la Piraeus Bank oferă și facilitatea de descoperit de cont curent. Clienții beneficiază de o linie de credit de până la 6 salarii încasate, de maximum 5.000 de EUR – echivalentul în Lei, cu dobânzi preferențiale care pornesc de la 4,9%.

Printre produsele opționale la care oferă acces Cardul de salariu se numără: cardul de credit, creditul de nevoi personale, depozitul “Star” care poate fi constituit și prin winbank, în acest caz, clientul primind o dobândă preferențială.

Cardul de salariu poate fi obținut pentru toți angajații unei companii prin semnarea unei convenții între angajator și Piraeus Bank sau individual, după un demers similar.