Unelte puternice, ușor de întreținut, destinate profesioniștilor, marca HITACHI/HiKOKI

09.08.2018

Hitachi Koki Co. Ltd., cu sediul în Tokyo, Japonia, este un producător de vârf al echipamentelor electrice pentru utilizatorii profesioniști, care a generat venituri anuale de aproximativ 1,8 miliarde USD în ultimul an fiscal, cu aproximativ 6.500 de 

angajați.

Noua generație de mașini de bătut cuie fără cablu de la HITACHI Power Tools / HiKOKI, fără furtun voluminos, compresor sau cartuș de gaz, oferă profesioniștilor libertate maximă și confort la șantier și la atelier. Noua serie este compusă din cinci modele – două dispozitive pentru cuiele în cadru și trei dispozitive pentru cuiele de finisaj și pot fi folosite pentru orice lucrări ce implică lemnul: în tâmplărie, îmbinări, construcții interioare, case prefabricate din lemn, producerea cutiilor sau paletelor din lemn.

Modelul NT1850DBSL este potrivit pentru cuie cu o lungime de 16 până la 50 mm; pentru cuiele cu lungimea între 25 și 65 mm (cu diametrul 1,4 – 1,65 mm), poate fi folosit dispozitivul NT1865DBSL pentru bătut cuie de finisare; NT1865DBAL este util pentru cuie de 32-65 mm. Noile mașini de bătut cuie în cadru sunt ușor mai puternice decât mașinile de bătut cuie de finisaj; modelul NR1890DBRL este folosit pentru cuiele cu cap rotund în cadru de plastic și modelul NR1890DBCL pentru cuie cu cap semi-rotund în cadru colantat cu hârtie.

iF Design-Award 2018, apreciază noua generație de mașini de bătut cuie fără cablu pentru designul, funcționalitatea și ușurința în utilizare.

Noile modele se află deja în portofoliul de produse oferit de Hitachi Power Tools România și se caracterizează prin combinarea tehnologiei fără fir și a tehnologiei pneumatice – datorită sistemului inovator Air Spring Drive de acționare a aerului, ciocanele cu acumulator Li-ion nu necesită o celulă de gaz sau un compresor pentru a genera presiune, iar compartimentul umplut cu aer sub presiune și motorul fără perii reduc ciclurile de service și, astfel, costurile de întreținere.

Noile dispozitive cu acumulatori HITACHI Power Tools / HiKOKI pentru cuie sunt capabile de reglarea adâncimii de penetrare fără utilizarea altor scule și au un mecanism de blocare în cazul în care încărcătorul rămâne gol (cu excepția NT1850DBSL). Operatorul poate alege între două setări: declanșarea secvențială pe fiecare acționare a comutatorului sau declanșarea la contact, cu comutatorul de deblocare ținut. Mecanismul de blocare laterală în doi pași împiedică declanșarea involuntară, iar oprirea automată a dispozitivului după 30 de minute de inactivitate oferă siguranță suplimentară.

Citiți și despre: