Stiri: Energie

Social Impact Banking UniCredit Romania

UniCredit are un nou economist-șef pentru Europa Centrală și de Est

15.11.2017

UniCredit l-a ales pe Dan Bucşa să preia conducerea echipei sale de cercetare din Europa Centrală și de Est (ECE), în calitate de economist-şef pentru ECE, începând cu data de 17 noiembrie. Acesta îl va înlocui pe Lubomir Mitov, care a demisionat din funcție pentru a se muta în Washington DC. Acesta va continua să aibă un rol consultativ în relaţie cu UniCredit, astfel încât clienții grupului vor continua să beneficieze de viziunea și experiența pe care Lubomir Mitov o deţine.

În noua sa funcţie, Dan Bucşa va fi responsabil pentru cercetarea macroeconomică a Grupului cu privire la regiunea ECE şi îşi va desfăşura activitatea la Londra. El îi va raporta lui Erik F. Nielsen, economist-șef al Grupului UniCredit.

„Suntem încântați că Dan Bucşa a preluat rolul de economist-șef pentru Europa Centrală și de Est. Are o experiență unică vastă privind regiunea ECE și este binecunoscut clienţilor din întreaga lume care sunt interesaţi de această regiune. Suntem convinși că, odată cu promovarea lui Dan, vom continua să avem cea mai bună activitate de cercetare pentru regiunea ECE”, a afirmat Erik F. Nielsen.