Stiri: Companii

UniCredit Bank a lansat un card pentru acordarea bonurilor de masă

04.05.2016

UniCredit Bank a devenit prima bancă din România care va oferi salariaţilor un card pentru acordarea tichetelor de masă în format electronic: Card Meniu. Implementarea acestui serviciu vine după ce banca a definitivat procesul de autorizare ca emitentă de tichete de masă pe suport electronic în luna aprilie.

Cardul pentru bonurile de masă va fi emis sub licenţă Visa, beneficiind, astfel, de avantaje caracteristice unui card bancar, şi este destinat utilizării la nivel naţional pentru achiziţionarea de produse alimentare în reţeaua comercianţilor parteneri care afişează sigla “Card de masă”, ’’Tichet de masă electronic’’ sau „Card Meniu”.

„Continuăm să ne poziţionăm în prima linie a inovaţiei pe piaţa bancară românească şi suntem bucuroşi să putem oferi acum clienţilor noştri companii şi acest instrument modern de acordare a beneficiilor, care le asigură avantaje nete de costuri, flexibilitate şi siguranţă. Mai mult, cu această lansare facem un pas înainte către momentul, deloc îndepărtat în viziunea noastră, în care cardul de salariu şi cel de acordare a tichetelor de masă vor migra pe acelaşi suport de plastic şi, de ce nu, pe telefonul mobil, simplificând viaţa utilizatorilor şi a angajatorilor lor”, a declarat Daniel Ghiulea, Director Produse şi Segmente în cadrul UniCredit Bank.

Principalele avantaje de care se bucură companiile care vor oferi salariaţilor lor Carduri Meniu de la UniCredit Bank se referă la eficienţa sporită din punct de vedere al costurilor, la simplificarea procesului de distribuţie a beneficiilor pe care le oferă salariaţilor precum şi la siguranţa specifică serviciilor bancare.

Astfel, Cardul Meniu se distribuie o singură dată, având perioada de valabilitate de 3 ani şi este alimentat periodic cu sumele reprezentând contravaloarea tichetelor de masă cuvenite.