Stiri: Finante

UniCredit Bank oferă o dobândă de 3,5% pe an pentru depozitele noi în lei la șase luni

07.08.2018

Din dorinţa de a oferi produse şi servicii competitive în piaţă şi care să conteze cu adevărat pentru clienţii săi, UniCredit Bank desfăşoară până pe 28 septembrie 2018 o campanie prin care remunerează depozitele în lei constituite pe şase luni, exclusiv prin mijloace digitale, cu 3,5% pe an. În cadrul acestei campanii, clienţii persoane fizice pot beneficia de dobânda de 3,5% pe an pentru orice depozit nou la UniCredit Bank cu o sumă minimă de 10.000 de lei şi constituit exclusiv utilizând aplicaţiile de Online Banking sau Mobile Banking. Dobânda de 3,5% pe an se acordă pentru maxim 1.000.000 lei per client.

“Dezvoltăm constant produse și servicii competitive pentru a ne ajuta clienţii să aibă acces la lucrurile care contează cu adevărat pentru ei. Recompensăm, prin această ofertă, depozitele noi constituite şi, totodată, ne reconfirmăm direcţia strategică asumată în sensul digitalizării activităţii noastre, încurajând o dată în plus clienţii să folosească aplicaţiile de Online şi Mobile Banking ale băncii, pentru a obţine extra-beneficii importante pentru ei”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv, Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Alături de clienţii Upgrade, respectiv cei care îndeplinesc cumulativ condiţiile de a încasa lunar în contul curent suma minimă de 5.000 de lei / echivalentul în valută sau care au economii și investiţii de cel putin 200.000 de lei / echivalentul în valută, și totodată de a accesa lunar serviciile de Mobile Banking, Online Banking sau Info SMS oferite de UniCredit Bank, la oferta curentă au acces toţi clienţii care dețin cel puțin un cont curent și un cont de depozit, ambele în lei la UniCredit Bank.