Stiri: Finante

Parteneriat UniCredit si Allianz Tiriac Asigurari

Parteneriat între UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac Asigurări

30.10.2018

UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac au anunţat semnarea unui parteneriat strategic. Acordul vizează distribuţia de asigurări de viaţă şi asigurări generale. Cele două companii, prin urmare, îşi reafirmă abordarea concentrată pe client, asigurându-se că acesta are la dispoziţie un pachet complet de servicii financiare şi de asigurare.

În urma acordului, clienţii persoane fizice ai UniCredit Bank vor putea cumpăra, prin intermediul băncii asigurări de locuinţă, de sănătate şi alte tipuri de asigurări generale, precum şi asigurări de viaţă de tip exclusiv protecţie sau protecţie şi investiţie oferite de Allianz-Ţiriac Asigurări.

Ce spune conducerea Allianz-Ţiriac Asigurări

“Mă bucur să anunţ semnarea acordului de colaborare local cu UniCredit Bank. Este un parteneriat strategic între două companii puternice din domeniul financiar atât la nivel local, cât şi internaţional, capabile să ofere expertiză precum şi un plus de valoare clienţilor noştri. Asigurările pe care Allianz-Ţiriac le pune la dispoziţie clienţilor UniCredit Bank sunt de natură să rezolve diferite dificultăţi financiare generate de evenimente nedorite pe care aceştia le pot întâmpina oricând, pe parcursul valabilităţii contractelor. De la riscuri catastrofice, accidente sau avarii casnice, furturi prin efracţie, invalidităţi sau intervenţii chirurgicale ale persoanei care contractează creditul, toate acestea reprezintă evenimente în viaţa oamenilor care dezechilibrează bugetul familial. Allianz-Ţiriac este alături de clienţii UniCredit Bank, protejându-le lucrurile care contează şi oferind un motiv în plus de linişte şi de confort financiar pentru ei şi cei dragi”, a spus Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări.

Prin urmare, Allianz-Ţiriac devine asiguratorul care oferă produse de asigurare clienţilor UniCredit Bank în sistem „one stop shop”.

Poliţele de asigurare vin în completarea produselor bancare oferite de UniCredit Bank. Acestea pot fi accesate de clienți uşor și rapid.

Parteneriat Allianz-Ţiriac Asigurări – UniCredit Bank. Produse noi oferite:

  • „Primera”, produsul dedicat asigurării locuinței
  • Asigurarea de viață „GeniusProtect”

Ce spune conducerea UniCredit Bank?

“Suntem încântaţi să dezvoltăm împreună cu Allianz-Țiriac Asigurări pachete complete de protecţie financiară. Prin noile produse de asigurare, „Primera” și „GeniusProtect”, UniCredit Bank vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi. Într-o piață orientată mai mult spre produse de asigurare de credite, noi vrem să dezvoltăm, alături de partenerii pe termen lung, Allianz-Ţiriac, o ofertă competitivă şi diversificată de produse de asigurări, bine ancorată în realitatea de zi cu zi, simplu de accesat de către clienți prin orice canal de vânzare al băncii”, a spus Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.
.

.

Ce două companii îşi propun să ofere beneficii reale clienţilor persoane fizice.

Citeşte şi PitechPlus a finalizat achiziţia MindMagnet