Slide

Stiri: Finante

UniCredit Ţiriac Bank a finalizat preluarea business-ului Corporate al RBS România

16.12.2014

UniCredit Ţiriac Bank a anunţat că a finalizat cu succes preluarea business-ului Corporate al RBS România. Tranzacţia a fost semnată pe data de 5 august şi a implicat portofoliul de clienţi Corporate, constând în companii private de talie medie şi mare, locale şi internaţionale, precum şi instituţii publice şi financiare.

Personalul RBS România asociat portofoliului Corporate a făcut de asemenea parte din transferul agreat cu UniCredit Tiriac Bank.

“Procesul de integrare a decurs bine şi putem considera că finalizarea sa marchează o nouă etapă în dezvoltarea UniCredit Ţiriac Bank pe zona Corporate. Pornim în noul an mai puternici şi la fel de hotărâţi să ne reafirmăm drept un partener de încredere, la dispoziţia clienţilor noştri. Suntem un finanţator activ al economiei reale şi dorim să continuăm să creştem organic, deservindu-ne clienţii la cele mai înalte standarde, cu soluţii bancare performante, adaptate nevoilor lor specifice”, a declarat Răsvan Radu, CEO al UniCredit Ţiriac Bank şi Country Chairman UniCredit în România.

De asemenea, Henk Paardekooper, Hub Executive al RBS în Europa Centrală şi de Est, a afirmat că transferul business-ului a decurs cu uşurinţă şi fără a produce inconvenienţe foştilor clienţi.

“Suntem în continuare convinşi  că acest transfer va aduce multe beneficii şi valoare adăugată clienţilor, deoarece UniCredit Ţiriac Bank are o ofertă excelentă de produse şi servicii, ca şi un angajament dovedit faţă de piaţa românească ”, a completat Henk Paardekooper.