Stiri: Finante

Social Impact Banking UniCredit Romania

UniCredit Țiriac Bank a primit certificarea Top Employers Europe

28.04.2014

Pentru a treilea an consecutiv, UniCredit Țiriac Bank a primit certificarea Top Employers Europe. Această certificare plasează banca printre angajatorii cu cele mai înalte standarde și practici de management al resurselor umane la nivel european.

Instituţia financiară se numără printre puținele companii care au primit certificarea exclusivă în acest an, alături de alte subsidiare ale grupului UniCredit.

“Suntem o organizație orientată spre inovație și menținerea unui mediu de lucru dinamic și performant. Certificarea Top Employers, primită pentru al treilea an consecutiv, vine să confirme angajamentul pe care îl avem pentru dezvoltarea angajaților noștri și a culturii organizaționale în ansamblul său”, a afirmat Alina Drăgan, vicepreședinte executiv Resurse Umane, UniCredit Țiriac Bank.

Astfel, UniCredit Țiriac Bank a parcurs un proces de cercetare și audit, fiind evaluate cultura companiei, oportunitățile de carieră, training și dezvoltare, condițiile de lucru, beneficiile de bază și pachetul de beneficii secundare.

Metodologia pentru selectarea Top Employers are la bază trei niveluri de evaluare. Este vorba despre o cercetare complexă bazată pe informații factuale, interviuri cu reprezentanții companiilor și o evaluare comparativă a companiilor participante

“Cercetările noastre amănunțite au confirmat că UniCredit Țiriac Bank face parte dintr-un grup restrâns de angajatori de top, care ridică standardele de lucru la nivel internațional și dispune de cele mai bune practici pentru salariați”, a afirmat Johann Labuschagne, director în cadrul Top Employers Institute.