Stiri: Finante

UniCredit Țiriac Bank reduce dobânzile creditelor în lei

08.09.2014

UniCredit Țiriac Bank a anunțat că reduce, începând cu luna septembrie, cu până la 3,20 puncte procentuale dobânzile pentru toate facilitățile de credit garantate cu ipotecă acordate în lei. Potrivit băncii, produsele de creditare în lei aduc clientului câteva avantaje foarte importante.

Astfel, aceste împrumuturi presupun un avans mai mic pentru cei care își încasează veniturile în moneda locală, permit un grad de  îndatorare mai mare în comparație cu creditele în valută și aduc stabilitate bugetelor clienților comparativ cu împrumuturile în monedă străină.

”Creditarea în lei a cunoscut o revigorare semnificativă în ultimii doi ani, în special pe segmentul împrumuturilor ipotecare. În cazul nostru, putem aproxima ca 9 din 10 credite garantate ipotecar nou-acordate sunt în moneda națională.  Ținând cont de beneficiile reale pentru clienții noștri dar și de evoluția dobânzilor de referință la nivelul pieței, am aplicat o nouă reducere a ratelor dobânzilor pentru a îi sprijini și încuraja pe cei care doresc să acceseze acest tip de finanțări”, a declarat Petrișor Costin, Director Produse & Segmente Retail, UniCredit Țiriac Bank.