UNIQA Asigurari de viata

UNIQA Asigurări de viață are un nou CEO

02.08.2019

UNIQA Asigurări de viață are un nou CEO. Această funcție a fost preluată, de la 1 august, de Valentin Coroiu. Acesta are o experiență de 19 ani în cadrul echipei UNIQA din țara noastră. Valentin Coroiu își asumă noul rol de CEO al UNIQA Asigurări de viață din poziția de director național de vânzări pentru canalul de vânzare propriu, funcție ocupată din anul 2015.

Înainte, din pozițiile de director și director adjunct, el a coordonat activitatea sucursalei UNIQA Cluj. Aceasta este cea mai importantă sucursală din perspectiva volumului de vânzări.

UNIQA Asigurări de viață. Ce spune noul CEO?

“Mă bucur să pot valorifica experiența acumulată în domeniul asigurărilor și în cadrul echipei UNIQA pentru a susține o zonă de activitate cu impact semnificativ asupra performanțelor companiei. Asigurările de viață reprezintă un motor important de creștere sănătoasă și durabilă pentru brandul UNIQA în România. Numirea mea în rolul de CEO al UNIQA Asigurări de viață mă onorează și mă responsabilizează deopotrivă. Este o provocare și o oportunitate de a adresa corect nevoile de protecție prin asigurare și experiență clienților în cele două companii ale UNIQA în România. Acest lucru ne ajută să fim și mai bine ancorați în realitatea clienților noștri, aducând valoare în viața acestora. Contez pe profesionalismul și calitatea echipei a cărei coordonare o preiau la începutul lunii august. Am convingerea că, împreună, vom duce mai departe povestea de succes a UNIQA Asigurări de viață”, a declarat Valentin Coroiu, CEO UNIQA Asigurări de viață.

UNIQA Asigurări de viață. O etapă importantă

Numirea noului CEO are loc într-o etapă importantă pentru companie. Este vorba de pregătirea unui nou concept pentru asigurările de viață. Acestea se adresează specific și relevant nevoile clienților.

UNIQA Asigurări de viață. Un lider orientat către rezultate

“Valentin Coroiu este un lider orientat către rezultate, cu un înalt grad de cunoaștere și înțelegere a principiilor UNIQA și pieței asigurărilor, dar și a importanței de a investi în pregătirea și dezvoltarea oamenilor din echipă. De-a lungul evoluției sale în cadrul UNIQA, a coordonat implementarea proiectelor importante de transformare a rețelei de vânzări a companiei. Este o experiență semnificativă, care îl recomandă pentru noul rol asumat la conducerea UNIQA Asigurări de viață și îi urez mult succes”, a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

Citește și Jucării periculoase pentru copii! Ce spun reprezentanții ANPC?