Stiri: Companii

Up România

Up România vine în sprijinul antreprenorilor din România

04.06.2024

Up România, lider în beneficii extrasalariale pentru angajați, își consolidează astfel angajamentul față de antreprenorii din România prin lansarea unui serviciu complet digitalizat care le oferă acestora posibilitatea de a comanda produsul Up Dejun pentru angajații companiei, fără să mai fie necesară interacțiunea umană.

Numeroase beneficii

Acest serviciu aduce cu sine numeroase avantaje, fiind concentrat pe optimizarea costurilor, dar și a timpului de achiziție a tichetelor de masă prin interacțiunea online, la distanță, posibilă 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, de pe orice dispozitiv, în doar câteva minute.

Serviciul de onboarding reprezintă un proces complet digital, prin care un antreprenor înregistrează o companie, chiar și cu un singur angajat, pentru a obține acces ulterior la produsul Up Dejun într-un mod extrem de simplu și eficient.

Procesul de înregistrare este rapid, printr-o succesiune de pași care ghidează utilizatorul în mod intuitiv printr-un flux digital complet, fără să mai fie nevoie de interacțiunea umană directă.

Ce spun reprezentanții UP România?

“Suntem constant interesați și conectați la schimbările și la dinamica industriei. Am lansat acest serviciu 100% online pentru produsul Up Dejun, deoarece ne dorim ca prin automatizare și digitalizare să oferim experiențe simple de achiziție care să contribuie la optimizarea timpului antreprenorilor români. Ne mândrim să fim în permanență în slujba antreprenorilor și să le oferim soluții inovatoare care să le faciliteze activitatea și să le sprijine creșterea afacerilor.”, a spus Ionuț Condruz, COO Up România.

Serviciul este disponibil atât pentru companiile din București, cât și pentru cele din toată țara și oferă gratuități pentru deschiderea contului, emiterea, alimentarea și transportul cardului.

Beneficiile onboarding-ului digital sunt multiple, contribuind la reducerea riscului de pierdere a informațiilor, la creșterea acurateței datelor și la asigurarea securității acestora. Prin aceste inovații, Up România sprijină digitalizarea și eficientizarea afacerilor antreprenorilor, fiind un partener dedicat și prezent întotdeauna în activitatea clienților săi.

Citește și Programul de susținere a crescătorilor de porci 2024: Se prelungește termenul de depunere a cererilor