Stiri: Companii

UPGRADER Arena are loc pe 2 iunie

23.05.2016

UPGRADER Arena, competiţia de pitching creată pentru a ajuta startup-urile româneşti să interacţioneze cu potenţiali investitori alături de care să poată dezvolta noi business-uri de succes, va avea loc pe data de 2 iunie. Evenimentul va reuni unele dintre cele mai interesante startup-uri româneşti, investitori, antreprenori, publicaţii media de business şi alţi specialişti din domeniu, fiind un excelent mediu pentru business networking şi conexiunea cu noile trenduri în domeniu.

„Se caută 15 startup-uri pregătite pentru a face pasul către un nou nivel, cu un model de business scalabil şi activitate de minim 6 luni. Fiecare va avea la dispoziţie 3 minute să convingă investitorii de potenţialul pe care îl au şi 4 minute pentru feedback şi întrebări”, au afirmat organizatorii UPGRADER Arena.

În cadrul evenimentului vor fi prezenţi cinci investitori cu experienţă în business: Orlando Nicoară Fondator – We Love Digital, Dan Ştefan – CEO Autonom Rent A Car, Sergiu Neguţ – Associate Dean MSM România, Peter Barta – Fondator Fundaţia Post Privatizarea şi Dragoş Nicolăescu – Fondator Visionary Business Consultants.

De asemenea, pe lângă oportunitatea de a obţine investiţii şi expunerea de care beneficiază fiecare startup înscris în competiţie, cele mai bune 3 startup-uri vor câştigă premii în valoare totală de peste 15.000 de euro, constând în servicii B2B oferite de către partenerii evenimentului.

Înscrierile pentru pitching sunt deschise până pe 27 mai, acestea realizându-se pe site-ul proiectului http://www.startupgrader.ro/upgrader-arena/