Stiri: Logistica

UPS a inaugurat un centru operațional regional în Timișoara

06.11.2014

UPS a inaugurat noul centru operațional regional relocat din Timișoara, compania consolidându-şi astfel poziția de lider în industria locală de curierat rapid. Centrul va fi un punct de legătură pentru companiile din vestul și centrul țării cu piețele internaționale, acolo fiind desfășurate operațiuni de sortare, depozitare, expediere și colectare pentru livrările de tipul UPS Express®, precum și UPS Standard®.

Investiția din Timişoara a fost realizată după îmbunătățirea timpilor de tranzit pentru transporturile către două centre importante de business și industriale din vestul și centrul țării, Oradea, respectiv Sibiu.

De asemenea, tot astăzi, compania a mai anunţat desemnarea lui Tim Helsen pentru poziția de country manager Grecia, Ungaria, România.

„Centrul regional din Timișoara beneficiază de un spațiu de depozitare de peste 400 de metri pătrați și asigură o capacitate operațională mai mare pentru companiile din vestul și centrul țării. Relocarea acestei facilități reconfirmă angajamentul nostru față de mediul de afaceri din regiune și face parte din strategia pe termen lung a UPS de a-și susține clienții în realizarea obiectivelor acestora pentru exporturi într-o economie în continuă creștere”, a spus Tim Helsen, country manager UPS România

În plus, centrul UPS servește ca centru operațional și pentru IMM-urile care doresc să se conecteze la economiile globale beneficiind de rr ale companiei.

Noul country manager face parte din echipa globală UPS din anul 2001 şi va avea în subordine circa 400 de angajați. Tim Helsen este responsabil de operațiuni, dezvoltare de business, strategie și suport pentru cele trei regiuni.

„Cu vaste competențe și experiență, Tim Helsen are toate premisele să conducă cu succes businessul UPS pe aceste piețe.Sunt încrezătoare că împreună cu echipa sa, Tim va oferi servicii și soluții de calitate pe care clienții mici și mari le așteaptă de la UPS”, a afirmat Cindy Miller, președinte UPS Europa.