Stiri: Logistica

UPS a lansat în Europa serviciul Express Critical

12.05.2017

UPS a lansat în Europa serviciul UPS Express Critical®, dedicat transporturilor care nu suportă amânare și care necesită manipulare specială, cum ar fi componente de aeronave necesare pentru un zbor sau instrumente chirurgicale esențiale într-o sală de operație. O echipă UPS va evalua cererea de livrare prin intermediul unui centru de contact non-stop, identificând opțiunile de transport disponibile și desemnând cea mai eficientă soluție în raport cu specificațiile de timp și cost ale clientului.

UPS Express Critical® include desemnarea unui curier personal pentru transportul mărfurilor de la expeditor la destinatar, folosind un zbor comercial. Ca lider global în livrări urgente și pe termen scurt, UPS are acces la o gamă aproape nelimitată de vehicule (aeriene sau terestre) oriunde în lume.

„Odată cu lansarea serviciului UPS Express Critical, clienții din Europa vor avea la dispoziție cele mai eficiente opțiuni de transport critic, din punct de vedere al raportului timp / cost,” spune Boris Dobberstein, vice președinte pentru logistică și distribuție în cadrul UPS Europa, Africa, subcontinentul indian și Orientul Mijlociu. „Pentru mulți dintre clienții noștri, viteza cu care un produs ajunge pe piață determină succesul business-ului lor.”