UPS își extinde capacitatea de a transporta alcool. Anunţul făcut de companie

01.08.2017

Compania UPS a anunţat că își extinde capacitatea de a transporta alcool, vin și bere către consumatorii din întreaga lume. Folosind unul dintre serviciile de transport UPS ExpressTM sau Standard®1, cunoscătorii de vin pot primi acasă vinurile favorite, direct de la podgorie.

Importurile de vinuri în China sunt estimate să crească cu aproape 80% între 2016 și 2020, conform studiului VINEXPO/IWSR Global Study 2015-2020 din 2017. Acest volum este inclus în creșterea globală a importurilor, estimată să ajungă la 13% în regiunea Asia-Pacific. Având în vedere că Italia, Franța și Spania însumează 50% din producția mondială de vin, creșterea consumului pe piețele din afara Europei reprezintă o oportunitate pentru o creștere continuă, mai ales acum, când în Europa consumul de vin scade.

„Prioritatea noastră este să le oferim clienților noștri, indiferent dacă sunt consumatori, mici producători sau magazine specializate, posibilitatea de a obține vinul preferat de oriunde și oricând, beneficiind de siguranța garantată a calității serviciilor UPS”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS Europa.

Compania oferă servicii de export direct către consumator, din țări selectate din Uniunea Europeană către China, Coreea de Sud și Japonia, iar acum și către Canada, Republica Dominicană, Hong Kong, India, Macao, Africa de Sud, Elveția, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Taiwan și Thailanda. Serviciul B2C (business to consumer) vine în completarea serviciului de expediere Business-to-Business, pot fi paletizate sau nu și au acoperire globală.

Cei care fac expedieri în interiorul Uniunii Europene pot, totodată, să folosească serviciul de transport de vin UPS. Acum, aceștia pot trimite acasă noul vin favorit descoperit în vacanță, fără nici o grijă.

 

 

 

Citiți și despre: