Stiri: Companii

UPS Romania director general - Yannick Mooijman

UPS România are un nou director general

23.08.2019

UPS are un nou director general pentru România. Compania îl numește pe Yannick Mooijman în funcția de director general pentru Ungaria, Grecia, România și Slovenia, fiind responsabil de operațiunile, dezvoltarea de business și strategia UPS din cele patru țări. Acesta îl înlocuiește pe Jim Kearney, care a fost promovat în funcția de vicepreședinte finanțe, în cadrul UPS Emerging Markets.

UPS România director general. Ce spune președintele UPS Europe

„Yannick deține experiența necesară de a ajuta clienții UPS să-și dezvolte afacerile, prin valorificarea fluxurilor comerciale transfrontaliere și intercontinentale, care cresc mai repede decât producția internă brută globală”, a declarat Lou Rivieccio, președinte UPS Europe.

UPS România director general. O reputație excelentă

Conform acestuia, Ungaria, Grecia, România și Slovenia sunt economii în creștere, axate pe export, ale căror companii și-au dezvoltat o reputație de excelență în restul Europei și în lume.

”Yannick înțelege lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri și nevoile acestora, fiind pregătit să-i ajute să găsească cea mai bună abordare la export”, a mai spus Lou Rivieccio.

UPS România director general. Un ridicat potențial de creștere

La rândul lui, Yannick Mooijman spune că vede un mare potențial în Ungaria, Grecia, România și Slovenia. Compania investește continuu în portofoliul nostru de servicii, rețea și infrastructură.

”Clienții UPS din aceste țări beneficiază acum de un serviciu mai rapid cu o zi pentru cel mai economic serviciu al nostru la sol, pentru expedieri în 25 de țări din Europa. Această îmbunătățire face parte din programul de investiții de 2 miliarde de dolari în rețeaua europeană, care îi ajută pe clienții noștri să trimită produsele extrem de fiabile pentru care sunt renumiți către destinații din întreaga lume”, a declarat Yannick Mooijman.

UPS România director general. Operațiunile companiei pe plan local

UPS a intrat pe piața din România în anul 1990 prin intermediul unui partener de servicii. Compania a pus bazele propriilor operațiuni în 2008. În prezent, UPS oferă servicii clienților săi prin intermediul unei rețele de trei centre, asigurând conexiuni la rețeaua globală a UPS din:

  • Cluj-Napoca
  • București-Otopeni
  • Timișoara

Citește și Productivitatea la locul de muncă. Ce îi deranjează pe angajații români?