Stiri: Logistica

UPS sărbătoreşte 40 de ani în Europa

17.08.2016

Compania UPS aniversează 40 de ani de la lansarea business-ului pe piaţa din Europa. Astfel, pe 16 august 1976, UPS a făcut primul pas în afara Americii de Nord, în Germania de Vest, iar de acolo s-a extins pe tot globul.

Operațiunile europene ale companiei au fost lansate cu doar 200 de angajați, 120 de camioane pentru livrări și 20 de unități. Această bază de operațiuni a fost cea care a deschis calea pentru o expansiune la nivel mondial.

La ora actuală, UPS are peste 45.000 de angajați, 14.000 de vehicule, inclusiv biciclete, și operează peste 400 de unități de coletărie. În plus, UPS dispune de 16.000 de locații UPS Access Point™ pe întregul continent, de unde clienții pot ridica și plasa colete.

„Ne uităm cu mândire la cei 40 de ani de succes în Europa și vreau să îi felicit pe toți angajații UPS din regiune”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS Europa. „Europa însumează 50% din business-ul internațional al UPS și este una dintre regiunile cu cea mai rapidă creștere pentru UPS. Ne-am angajat să investim două miliarde de dolari în rețeaua europeană între 2014 – 2019 – un angajament care îi va sprijini pe clienții noștri să crească în anii care vor urma.”

După pătruderea pe piaţa din Germania, în anul 1985, UPS s-a extins și mai mult pentru a conecta cinci țări europene de SUA – Franța, Marea Britanie, Belgia, Luxemburg și Olanda. După nici un an, compania a adăugat alte10 țări europene în portofoliul său.

La ora actuală, UPS ajută la conectarea afacerilor din 56 de țări europene și teritorii cu clienții lor, atât pe continent, cât și în întreaga lume.