Stiri: Companii

URBB aduce o inovaţie pe piaţa berii din România

28.11.2017

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat DraughtMaster pe piața locală, un sistem inovator de servire a berii la halbă sau pahar. Noul sistem este ideal pentru sectorul HoReCa şi este disponibil în două variante: DraughtMaster Select 10, respectiv DraughtMaster Modular 20.

DraughtMaster oferă garanția că berea ajunge direct din berărie în paharul consumatorului fără a mai intra în contact cu altceva, nemaifiind necesară presurizarea butoaielor cu CO2. Tehnologia se bazează pe existența unui compresor de aer încorporat care pompează berea din butoi.

Berea se păstrează proaspătă până la 31 de zile spre deosebire de butoaiele clasice, care au un termen de valabilitate de 7 zile de la desigilare.

„Anul 2017 a fost un an al schimbărilor și al investițiilor pentru URBB. Inovația a fost prezentă la nivelul întregului portofoliu URBB pe toate palierele: produse noi, tehnologii noi, investiții în calitate și capacitate. Prin introducerea acestor două sisteme DraughtMaster pe piața locală, ne-am propus să venim în întâmpinarea tuturor localurilor. DraughtMaster Select 10 a fost special gândit pentru localurile selecte care nu dispun de spațiul necesar pentru instalații voluminoase pentru servirea berii la draft. DraughtMaster Modular20 este special creat pentru locațiile mijlocii și mari care au și un consum mai diversificat de bere. Ce au în comun toate aceste locații, este că fiecare își dorește să ofere clienților lor cea mai bună experiență în ceea ce privește consumul de bere, iar noi exact acest lucru oferim prin acest sistem. Beneficiile sistemelor DraughtMaster sunt multiple, consumatorii pot savura gustul proaspăt al berii direct din berărie, iar personalul care folosește aceste echipamente are garanția unei manipulări ușoare”, a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, United Romanian Breweries Bereprod.

DraughtMaster este implementat cu succes în peste 40 de țări din lume de pe 4 continente, inclusiv în țări cu tradiție pentru consumul de bere, cum ar fi Belgia, Cehia, Germania, Italia și UK.