Stiri: Economie

Următoarea ediţie a IMM ReStart va avea loc la Sibiu, pe 21 octombrie

17.10.2014

Pe 21 octombrie, la Sibiu, va avea loc o nouă ediţie a conferințelor IMM ReStart, organizate de doingbusiness.ro. Astfel, antreprenorii și managerii din Sibiu și județele învecinate sunt invitați să ia parte la evenimentul care va reuni experți și reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii. Speakerii vor oferi informații de actualitate din zona fiscală, financiară și legislativă, precum și soluții de afaceri și diminuare a riscurilor.

În plus, participanţii IMM ReStart vor beneficia de consultanță specializată personalizată și gratuită în cadrul sesiunilor de întâlniri private.

„Caravana IMM ReStart ajunge la Sibiu cu același format interactiv, în care pachetul complex de informații oferit de experții invitați la prezidiu e completat prin ateliere practice și sesiuni de întâlniri interactive. Antreprenorii sibieni au, astfel, ocazia de a discută situațiile concrete cu care se confruntă în propria activitate și de a obține răspunsurile personalizate de care au nevoie din partea consultanților de la Bursa de Valori București, EY România, BSA | The Software Alliance și REI Finance Advisors. De la începutul anului și până în prezent, peste 850 de manageri din toată țara au beneficiat de această oportunitate”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Printre vorbitorii ediţiei de la Sibiu se numără Gabriel Sincu, Tax Executive Director, EY România, care va oferi o imagine asupra beneficiilor fiscale pe care le primesc investitorii începând din 2014, Ileana Botez, Director Comunicare și Marketing Bursa de Valori București şi Roxana Mircea, Managing Partner REI Finance Advisors, care vor aborda abordează tematici privind finanțarea IMM-urilor – prin bursă, respectiv finanțări nerambursabile.

În condiţiile în care finanțarea afacerii reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale antreprenorilor români și în contextul în care creditele bancare sunt încă dificil de accesat, Bursa de Valori sau accesarea fondurilor nerambursabile sunt soluții practice pe care antreprenorii le pot aprofundă, în cadrul IMM ReStart Sibiu.

De asemenea, Ovidiu Farcaş, Director Sucursala Sibiu Allianz-Țiriac Asigurări va prezenta soluții practice privind asigurarea afacerii și managementul riscului, iar Eugen Anicescu, Managing Director Coface România va avea un modul privind resursele disponibile antreprenorilor pentru dezvoltarea afacerii include subiecte precum alegerea partenerilor de afaceri potriviți, asigurare și evitarea riscurilor.

Daniel Pana, Country Leader, SAS România, va oferi o analiză avansată a datelor, predicție și suport pentru decizii rapide pentru management, iar Ovidiu Teodorescu, Director Marketing, Net Brinel şi Romulus Henț, IT Project Manager, Sobis Solutions vor prezenta ultimele noutăți în tehnologia informației, cloud, software și aplicații practice de eficientizare a oricărei afaceri.

În plus, despre aspectele legislative privind utilizarea software-ului în companii va vorbi Magda Popescu, Outside Counsel, BSA | The Software Alliance, iar Dumitru Ion, CEO, Kompass România, închide plenul conferinței cu o prezentare privind resursele și instrumente suport în mediul online pentru creșterea vânzărilor.