Stiri: Companii

Ursus Breweries are un nou vicepreşedinte de resurse umane

11.08.2015

Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, l-a numit pe Rob Kenney în funcția de vicepreședinte de resurse umane, începând cu luna august. Acesta va continua să dezvolte activitățile de resurse umane din cadrul Ursus Breweries și îl inlocuiește pe Cristian Popescu, care după şase ani de succes în cadrul companiei a ales o nouă oportunitate în carieră.

Rob Kenney are 11 ani de experiență în domeniul resurselor umane și lucrează în grupul SABMiller din 2008, în cadrul căruia a deținut diferite funcții de conducere care au contribuit la consolidarea expertizei pe care o deține.

“Îi urez bun venit lui Rob Kenney în familia Ursus Breweries și sunt convins de faptul că va continua să dezvolte în cadul companiei practici eficiente de resurse umane. Vasta lui experiență în domeniu va contribui la angajamentul Ursus Breweries pentru dezvoltarea continuă și evoluția de succes a echipei”, a afirmat Igor Tikhonov, Președinte Ursus Breweries.

Ocupând această funcție, Rob Kenney este parte din echipa de conducere a Ursus Breweries și va coordona dezvoltarea strategiei și a programelor de resurse umane prin managementul performanței și al talentelor, dar și prin implicarea angajaților pentru a continua performanța bună a companiei.

“Sunt bucuros să mă alătur Ursus Breweries și sunt sigur că împreună cu întreaga echipă din România vom continua dezvoltarea unei companii de succes, alături de oameni talentați și în continuă dezvoltare”, a declarat Rob Kenney, Vicepreședinte de resurse umane al Ursus Breweries.

Rob Kenney este licențiat în psihologie al Universității din Nottingham.