Stiri: Companii

UTA România și-a schimbat conducerea

09.06.2016

Începând cu luna iunie, conducerea companiei UTA România este preluată de către Iulian Alexe, acesta având ca prioritate dezvoltarea portofoliului de clienți și a activităților de vânzări ale companiei în România. Noul Country Manager UTA România are o experiență de 19 ani în domeniul cardurilor de servicii și în serviciile pentru clienți.

Ocupând anterior diverse poziții de management în cadrul companiei emitente de tichete și carduri preplătite Edenred România, Iulian Alexe a coordonat dezvoltarea și lansarea în România a unei suite de soluții inovatoare, cum ar fi primele tichete de masă electronice, cu care Edenred a adus piața tichetelor de beneficii în era digitală. În noiembrie 2015, UTA a deschis operațiuni directe în Romania împreună cu partenerul său internațional Edenred, Iulian Alexe fiind responsabil cu dezvoltarea și implementarea operațiunilor pe piața locală.

Absolvent al Universității Politehnice din București, Iulian Alexe și-a început cariera în cadrul companiei Vodafone, acumulând o experiență de aproape 12 ani în management-ul relațiilor cu clienții.

Grupul german UTA este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de carduri de carburant și de servicii conexe pentru transportatorii de mărfuri și pasageri. Cardurile UTA asigură și decontarea de taxe de drum, servicii de reparații auto, asistență de urgență și tractare și multe alte servicii pentru vehicule comerciale. În plus, UTA asigură servicii esențiale cum ar fi rambursarea de TVA și accize la motorină, prin care companiile de transport își optimizează fluxurile de numerar.