Stiri: Companii

Vacanta de Paste si 1 Mai in Delta Dunarii

Vacanța de Paște și 1 Mai: 90% din hotelurile din Deltă sunt ocupate

26.04.2019

Vacanța de Paște și 1 Mai în Delta Dunării. În perioada vacanței de Paște și 1 Mai, pensiunile și hotelurile din Delta Dunării sunt ocupate în proporție de 90%. Turiștii au cumpărat în general vacanțe ”All Inclusive”, conform datelor centralizate de ViziteazaDelta.ro.

”Conceptul <<All Inclusive>> practicat de pensiunile din Deltă diferă de conceptul din Bulgaria sau Turcia, unde ți se oferă mâncare și băutură la discreție și doar atât. În Deltă, alături de cazare și preparate tradiționale ecologice, turiștii beneficiază și de transferuri pe apă, divertisment și excursii”, a declarat Dragoș Cătălinoiu Gociman, unul dintre cei doi cofondatori ViziteazaDelta.ro.

Vacanța de Paște și 1 Mai în Delta Dunării. Grupuri de familii

Acesta a mai spus că cei mai mulți dintre românii care au ales să petreacă Paștele și 1 Mai în Deltă călătoresc în general în grupuri de două – trei familii.

Vacanța de Paște și 1 Mai în Delta Dunării. Costuri

Costurile unui pachet ”All Inclusive” în Deltă pentru Paște și 1 Mai variază între 248 și 439 euro/persoană. Pachetele includ în general mâncare, băutură, transferuri pe apă, excursii și programe de divertisment specifice zonei: petreceri tematice, precum claca pescărească și spectacole oferite de diverse ansambluri artistice locale.

”Delta Dunării atrage de la an la an din ce în ce mai mulți turiști români, care și-au petrecut de regulă ultimele vacanțe în destinații externe și acum se întorc să descopere și ceea ce au acasă. Spre uimirea lor, Delta chiar le arată că este una dintre destinațiile de top și că merită toată atenția”, a adăugat Dragoș Cătălinoiu Gociman.

Vacanța de Paște și 1 Mai în Delta Dunării. Grad de ocupare

Sezonul turistic din Delta Dunării a început deja la sfârșitul lunii martie. Pensiunile din zonele Holbina, Murighiol Dunavățu, Crișan și Sulina au avut până acum un grad de ocupare de aproximativ 30% în week-end-uri.

Doar prin intermediul ViziteazaDelta.ro, de la începutul anului și până în prezent, s-au vândut peste 1.000 de pachete turistice și toate au fost cumpărate în regim ”All Inclusive”.

De exemplu, un sejur pe plajele Deltei în luna iunie, care include transport pe apă de la Tulcea la Sulina și retur, cazare 7 nopți la o pensiune de trei margarete, cu masă în regim de demipensiune și trei excursii pornește de la 298 euro/persoană.

Vacanța de Paște și 1 Mai în Delta Dunării. Platforma ViziteazaDelta.ro

ViziteazaDelta.ro este o platformă lansată anul trecut, în urma unor investiții de aproximativ 130.000 de euro. Aceasta a fost susținută de cei doi cofondatori, Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu.

Lansarea a avut loc cu ocazia Târgului de Turism al României organizat în februarie 2018. ViziteazaDelta.ro este prima platformă specializată de prezentare, rezervare și vânzare a unei destinații turistice din România.

Până la ora actuală, peste 20.000 de turiști au utilizat platforma pentru a cumpăra vacanțe în Deltă.

Platforma le oferă vizitatorilor consultanță specializată. La aceasta se adaugă și acces rapid la reprezentanții permanenți ai agenției care se ocupă de problemele din perioada unui sejur.

Citește și Bursa de Pește Tulcea 2019. Decizia luată de Ministerul Agriculturii