Vacanţele pitoreşti, din ce în ce mai căutate de români

01.07.2015

Apetitul românilor pentru petrecerea vacanței de vară în locuri cât mai pitorești și în același timp accesibile este din ce în ce mai mare. Astfel, pe OLX.ro în ultima lună au fost încărcate peste 2.000 de oferte noi la categoria Turism, în prezent atingând pragul de 5.400 de anunțuri.

Oferta este extrem de variată. Pentru câteva zile pe litoralul românesc, se pot închiria apartamente în regim hotelier pornind chiar de la doi euro pe noapte. Turiștii ce își doresc un sejur mai lung la malul mării, găsesc și anunțuri pentru închirierea unor vile spațioase cu prețuri variind între 2.000 și 3.000 euro.

Și destinațille turistice în afara țării sunt la mare căutare. Astfel, pe site-ul de anunţuri se găsesc zeci de oferte last minute pentru excursii în Grecia, Spania, Italia, Emiratele Arabe Unite sau Turcia cu prețuri pornind de la câteva sute de euro până la oferte de 2.000 de euro pentru un sejur de o săptămână în regim all-inclusive.

La pachete turistice de vacață, se adaugă și câteva zeci de oferte pentru zboruri în destinații precum Cipru, Barcelona, Londra, Roma, Seattle sau Madrid, cu prețuri variind între 200 și 1.000 euro.

Românii care au spirit antreprenorial şi doresc să își pornească o afacere pentru lunile de vară, găsesc pe OLX.ro oferte diverse pentru închirierea de spații comerciale chiar lângă plajă cu prețuri atingând și pragul de 4.000 euro.

De asemenea, tinerii ce vor să își petreacă vacanța la mare muncind au pe site-uri de anunţuri peste 1.000 de oferte de job-uri sezoniere doar în județul Constanța.

 

 

Citiți și despre: