Logistica

Vadeco – Logistics & More, premiată pentru excelență

01.02.2017

Serviciile de intermediere ale Vadeco acoperă toate categoriile de transporturi. Cu o prezență de peste 25 de ani în Portul Constanța, Vadeco – Logistics & More oferă servicii specifice unei case de expediții, pentru toate categoriile de transport, desfășurându-și activitatea în baza unor valori fondate pe integritate și onestitate.

„Vadeco – Logistics & More este o firmă inteligentă de transport, cu o viziune extraordinară pentru viitorul domeniului în care activăm. Cu capital austriac privat și inteligență românească, oferim serviciile caracteristice unei case de expediții, pe toate palierele de transport, cu o viziune multimodală asupra transportului de mărfuri”, declară Marius Puiu, director general al Vadeco – Logistics & More.

De asemenea, compania lucrează în parteneriat cu clienții săi, oferindu-le cele mai bune servicii datorită unei echipe dedicate și profesioniste, care înțelege piața extrem de competitivă a transportatorilor.

Casă de expediții, servicii de intermediere

Vadeco – Logistics & More desfășoară activități de casă de expediții, intermediind pentru clienți interni și externi toate categoriile de transporturi, de la transportul rutier, feroviar, până la cel aerian, maritim/fluvial. Astfel, portofoliul companiei include transporturi naționale și internaționale, grupare/degrupare marfă în depozite proprii, manipulare mărfuri, servicii complete de logistică și servicii de reprezentare în vamă.

De altfel, Vadeco poate intermedia transportul a oricărui tip de marfă, însă intermediază cu precădere mărfuri minerale, chimice și agricole. De aceea, compania este un important intermediar român în comerțul extern cu cereale, laminate și minereuri.

„Avem capacitatea și rețeaua necesară de a transporta orice, oriunde în această lume, iar viziunea noastră este una globală și multimodală. Exemple locale ar fi, în domeniul feroviar, transporturi care străbat țara cu diferite încărcături de cereale, în general cu destinația Portului Constanța, dar și transporturile de cocs de la Brazi spre port și propilenă de la Brazi la Burghausen în Germania”, susține Marius Puiu.

Vadeco – Logistics & More intermediază, pentru clienți interni și externi, orice tip de transport marfă, oferind totodată servicii de bunkeraj – livrare de motorină navelor din porturi. Toate serviciile companiei sunt adaptate standardelor internaționale.

Pe lângă acestea, Vadeco – Logistics & More oferă și servicii de bunkeraj, adică asigură servicii logistice de livrare de motorină către navele din porturile din estul țării – Constanța, Agigea, Mangalia, Galați și Brăila. Aceste servicii includ transportul auto din depozitele Oil Terminal către navele primitoare, asistență la locul de încărcare (Oil Terminal) și locul de livrare, precum și întocmirea documentelor necesare transportului și livrării la navă si a formalităților vamale atunci când este cazul.

Seriozitatea – cel mai important atu

Compania își desfășoară activitatea atât din sediul central aflat la Constanța, cât și la punctul de lucru din București. În plus, deși echipa de angajați nu este numeroasă, aceasta este formată din profesioniști cu experiență îndelungată în domeniul transporturilor.

„Sunt oameni cu o lungă experiență în transporturi, care definesc echipa noastră ca pe o familie extinsă. Mobilitatea lor este extrem de importantă, ca și accesul la cele mai noi tehnologii. Comunicarea, în această branșă a transporturilor, reprezintă cel mai important aspect, din punctul de vedere al competiției. Sunt mândru de colegii mei și de echipa pe care o avem”, adaugă directorul general al Vadeco – Logistics & More.

Astfel, atât echipa, cât și experiența căpătată de-a lungul timpului reprezintă atuuri care fac diferența în activitatea desfășurată de companie. Datorită acestor avantaje, Vadeco poate acționa rapid și în conformitate cu interesele clienților.

Avantajele competitive care diferențiază Vadeco de alte case de expediții sunt echipa de angajați, experiența dobândită în domeniu, partenerii de afaceri, însă, cel mai important, seriozitatea cu care își tratează clienții.

În plus, compania colaborează cu cele mai mari nume din industria transporturilor, la nivel național și internațional, precum și parteneri transatlantici. Însă avantajele nu se opresc aici, directorul general al Vadeco – Logistics & More susținând că „în noua mentalitate de piață globală, cel mai important avantaj competitiv pe care îl poate avea o firmă este seriozitatea cu care își tratează clienții”.

Seriozitatea, împreună cu integritatea și onestitatea reprezintă valorile de bază în desfășurarea activității companiei. De aceea, Vadeco se poziționează ferm în piața privată de transporturi, având o viziune strategică pentru viitor.

„Investițiile noastre reprezintă o asumare a unei responsabilități clare privind protecția mediului și susținerea societății românești. Ne mândrim cu faptul că suntem o firmă cu capital privat austriac și inteligență românească, iar scopul nostru, ca firmă premiată pentru excelență de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Coface România, este de a continua evoluția noastră pe piața locală și internațională, în deplină responsabilitate față de partenerii și clienții noștri. Seriozitatea și onestitatea sunt valorile care ne-au identificat pe piață și pe care le promovăm în continuare”, încheie Marius Puiu, director general al Vadeco – Logistics & More.