Stiri: Companii

Valoarea tichetului de masă 1 august 2023.

Valoarea tichetului de masă se majorează de la 1 august. Anunțul făcut de Up România

31.07.2023

Valoarea tichetului de masă 1 august 2023. Up România anunță majorarea valorii tichetului de masă la 35 de lei, începând cu 1 august 2023. Dincolo de sprijinul venit într-o perioadă economică incertă, dominată de inflație ridicată, această majorare crește bunăstarea și puterea de cumpărare a beneficiarilor, ceea ce înseamnă pe termen mediu și lung un grad mai mare de satisfacție a angajaților.

Avantaje extrasalariale

Prin majorarea valorii tichetelor de masă Up Dejun, angajatorii au ocazia de a oferi avantaje extrasalariale mai atractive pentru echipa lor. Acest aspect are un impact direct asupra relației cu angajații, consolidând legătura dintre aceștia și companie. Îmbunătățirea moralului și satisfacției angajaților contribuie direct la o productivitate mai ridicată și la retenția talentelor în organizație. Astfel, companiile pot crea o atmosferă favorabilă dezvoltării și succesului pe termen lung.

Valoarea tichetului de masă 1 august 2023. O putere de cumpărare sporită

Pentru salariați, majorarea valorii tichetelor de masă Up Dejun aduce o putere de cumpărare sporită, ce le va permite să se bucure de mese mai variate și mai nutritive, aducând astfel un plus de satisfacție și motivație în viața de zi cu zi.

Ce spune conducerea Up România?

„Prin soluțiile noastre, îmbunătățim atât puterea de cumpărare, cât și calitatea vieții multor români, oferind în același timp libertatea de alegere și de utilizare. Această majorare a valorii tichetelor de masă susține misiunea noastră de a sprijini fiecare etapă a parcursului profesional al clienților noștri și de a fi alături de ei în fiecare reușită și provocare pe care o întâlnesc.

Reafirmăm angajamentul nostru față de bunăstarea angajaților, înțelegând că satisfacția și productivitatea lor sunt elemente cheie în succesul oricărei companii. Suntem bucuroși că această majorare vine și ca un element ce contribuie la o stabilizare în contextul inflației ridicate”, a declarat Loredana Vătăvoiu, Marketing Director Up România.

1 milion de beneficiari

Această majorare va influența în mod pozitiv aproximativ 1 milion de beneficiari de tichete Up Dejun, consolidând poziția Up România ca partener de top atât pentru angajatori, cât și pentru angajați, în misiunea de a îmbunătăți calității vieții și de a contribui la un viitor mai prosper pentru toți cei implicați.

Citește și 1200 de magazine Profi Partener, în 2023