Slide

Stiri: Retail

Vânzarea Promenada Mall, cea mai mare tranzacție din Bucureşti cu o singură proprietate

04.11.2014

Vânzarea Promenada Mall reprezintă cea mai mare tranzacție înregistrată vreodată în Capitală, care a implicat o singură proprietate. JLL a anunţat astăzi că a reprezentat cu succes dezvoltatorul austriac Raiffesen Evolution în vânzarea centrului comercial din București.

Având o suprafaţă totală închiriabilă de 38.209 metri pătraţi, Promenada Mall a fost inaugurat în luna octombrie a anului trecut şi este cel mai nou mall din București, fiind situat în centrul noii zone de afaceri Floreasca – Barbu Văcărescu.

Raiffeisen Evolution a dezvoltat acest mall la cele mai înalte standarde internaționale, prin urmare Promenada Mall a devenit unul dintre proiectele de referință în zonă și în București. Centrul găzduiește importanţi retaileri locali și internaționali și are o terasă multifuncțională pe acoperiș, ca și caracteristică unică.

„Vânzarea Promenada Mall la doar câteva săptămâni dupa ce s-a încheiat cu succes o altă tranzacție record în care JLL a fost implicat – achiziția celui mai mare parc industrial din București de către P3 – arată în mod clar că România este din nou „în lumina reflectoarelor”. În ciuda volumului mare al tranzacției Promenada Mall, mai mulți investitori internaționali și-a exprimat interesul puternic în a achiziționa acest proiect de înaltă calitate. Aceasta este cea mai mare tranzacție a unui singur activ semnată vreodată în București și a doua ca mărime din România”, a afirmat Gijs Klomp, director general și director al departamentului de investiții al JLL în România.