Stiri: Constructii

Vânzări de 1 milion de euro pentru Evocasa Selecta

19.02.2014

Adama a anunţat că a înregistrat o cifră de vânzări ce depăşeşte 1 milion de euro pentru apartamentele din proiectul rezidenţial Evocasa Selecta. Ansamblul se află în centrul Bucureştiului, în apropiere de Foişorul de Foc, fiind format din 77 de unităţi. Rata de ocupare a ansamblului a ajuns, astfel, la 60%.

„Evocasa Selecta rămâne un proiect cu un ritm constant de vânzări datorită tipului de produs imobiliar pe care îl reprezintă. Clienţii Evocasa Selecta achiziţionează apartamente aici atât ca locuinţă proprie, cât şi ca investiţie, dar ambele categorii sunt persoane care prospectează atent piaţa şi aşteaptă momentul propice pentru o asemenea tranzacţie”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Printre clienţii ansamblului Evocasa Selecta se numără, alături de investitori locali şi străini, antreprenori români, oameni de afaceri de peste hotare şi cumpărători din pătura superioară, cu un statut şi venit lunar ridicate – avocaţi, notari sau arhitecţi.

Dezvoltatorul rezidenţial Adama este prezent în România, Moldova, Ucraina şi Turcia, compania construind până în prezent peste 1.650 de apartamente şi zeci de mii de metri pătraţi de spaţii comerciale şi birouri

Dintre locuinţele construite de către Adama, până la ora actuală, au fost vândute peste 1.100.