Stiri: Retail

Magazin Lensa Ploiesti:

Vânzări Lensa 2020. Rezultate record de Mărțișor

02.03.2020

Vânzări Lensa 2020. Retailerului anunță vânzări record de ochelari în weekend-ul de Mărțișor. Clienții au cumpărat ochelari inclusiv pentru protecția împotriva coronavirus. Astfel, Lensa.ro a înregistrat vânzări record în weekend-ul de Mărțișor, cu un nivel depășit doar de perioada de Black Friday. Peste 1.000 de perechi de ochelari de soare și de vedere au fost comandate în showroom-urile Lensa și în magazinul online.

Vânzări Lensa 2020. Ochelari de soare

Ochelarii de soare și de vedere au fost în topul cererilor clienților. Aceștia au avut de ales atât între modelele la reducere și modelele din noua colecție 2020.

Vânzări Lensa 2020. Ce spune conducerea retailerului?

„Clienții noștri au decis să profite de oferta de Mărțișor și acest lucru s-a văzut inclusiv în traficul din magazinul din București.

De data aceasta, am avut și cereri mai puțin obișnuite din partea câtorva clienți, care au dorit să-și protejeze ochii de coronavirus, probabil în urma informațiilor privind răspândirea virusului prin gură, nas și ochi.

Ochelarii de vedere și ochelarii de soare reprezintă o barieră eficientă împotriva vântului și a prafului. Cu toate acestea, nu avem informații privind eficiența protecției împotriva virușilor. Este, probabil, o măsură suplimentară de precauție”, a precizat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Curățarea ochelarilor

Curățarea ochelarilor de vedere și de soare trebuie făcută frecvent, cu apă caldă și săpun sau cu soluții speciale.

Oftalmologii recomandă, în orice sezon, protecția ochilor de soarele puternic. Ochelarii de soare protejează vederea de razele UV, iar ochelarii de vedere redau o vedere clară, lucru esențial pentru o calitate mai bună a vieții. Protecția la vânt, praf și alte microorganisme poate fi un beneficiu colateral.

Lensa deține 4 showroom-uri proprii în România, în orașele București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Investițiile totale în extinderea rețelei fizice depășesc 300.000 euro. Noi investiții vor fi anunțate ulterior.

Vânzări Lensa 2020. Cel mai mare magazin de optică din România

Magazinul Lensa din București este cel mai mare magazin de optică din România, având un spațiu efectiv de vânzare de 500 de metri pătrați și peste 3.000 de modele de ochelari.

Celelalte showroom-uri din țară au, fiecare, peste 500 de produse din brandurile: Polarizen, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Hawkers și altele.

Citește și Plăți pentru fermieri 2020: Începe campania de depunere a Cererilor Unice de Plată