Vânzările de ceasuri premium, în creştere

02.04.2018

Categoria ceasurilor premium, având prețuri ce depășesc 800 de lei, generează, la ora actuală, 15% din totalul comenzilor plasate de clienți pe WatchShop.ro. Însă, tendința pasionaților de ceasuri pentru achiziții de produse premium, care se diferențiază și prin mecanisme de calitate, se va accentua pe parcursul anului.

„Ne așteptăm ca anul acesta vânzările de ceasuri premium să depășească 20% din totalul înregistrat pe WatchShop.ro. Achizițiile de ceasuri dintr-o categorie superioară de preț reprezintă o tendinţă care se impune și în România și pe care o susţinem prin diversificarea portofoliului de produse și introducerea de noi branduri exclusive în shop. De asemenea, investiţiile în servicii pre și post-vânzare, precum revizii gratuite, gravură laser, ambalarea produselor pentru cadou și returul gratuit timp de 365 de zile, care sunt tot mai apreciate de pasionații de orologerie, vin să sprijine vânzările din această categorie”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Ceasul oficial al Armatei Americane

Nu mai puţin de 15% din vânzările de ceasuri premium de pe WatchShop.ro vor fi generate în 2018 de brandul american Ingersoll, ceasul oficial al Armatei Americane, adus în România, începând din septembrie 2017, în exclusivitate, de WatchShop.ro. Având o istorie de peste 125 de ani, brandul Ingersoll a fascinat milioane de oameni din întreaga lume şi, mai nou, se bucură de apreciere şi în rândul românilor.

De la începutul anului, cel mai scump ceas Ingersoll vândut în ţara noastră, în luna martie, unui client WatchShop.ro din București, a fost un model de colecție, dintr-o serie limitată de 250 de bucăți disponibile în toată lumea, la prețul de 2.710 lei.

 

 

 

 

Citiți și despre: