Stiri: Stiri

Vânzările Mobexpert, sub nivelul din 2008 cu peste 20 %

18.09.2013

În momemntul de față banii aflați în piață destinați cheltuielii sunt din ce în ce mai puțini este de părere Dan Șucu, președinte al grupului Mobexpert. În opinia acestuia, orice tip de reducere fiscală, precum diminuarea valorii la TVA sau a contribuțiilor sociale ar însemna o gură de aer pentru piața economică din România.

„Din punctul meu de vedere, climatul economic general este mai advers decât a fost vreodată. Nu există nicio îmbunătăţire, dar asta nu înseamnă că noi nu putem progresa. Anul 2013 vom termina businessul cu 5,6 % peste (anul 2012 – n.red.)”, a declarat Dan Șucu, potrivit Ziarului Financiar. În momentul actual grupul Mobexpert, care a fost fondat în 1993, operează o reţea de 32 de magazine şi hipermagazine, dar şi mai multe fabrici.

Pentru primele patru luni din 2013 vânzările Mobexpert au cunoscut o creștere cu 12 procente în lei, deși, conform reprezentaților companiei nivelul actual este cu circa 25-27 la sută mai mic față de cel din 2008.

„Compania pe care o conduc astăzi arată net mai bine decât în 2008 din punctul de vedere al nivelului de implicare a oamenilor, al nivelului de cunoaştere. Tot ceea ce se întâmplă în companie este net mai bine decât în 2008. Doar rezultatele nu arată atât de bine, lucru care nu ne sperie neapărat, deoarece considerăm că orice lucru făcut bine va avea un răspuns”, a adăugat Șucu, conform sursei citate.

Sursă: Ziarul Financiar