Vanzarile online 2020

Vânzările online 2020: Creşteri remarcabile în acest an

26.10.2020

Vânzările online 2020. Anul acesta, comparativ cu 2019, numărul cumpărătorilor online a crescut cu 8%. De asemenea, numărul persoanelor care plătesc online cu cardul a avansat cu 14%, conform cercetării de piață realizată de iSense Solutions pentru GPeC, cercetare de piață ce va fi prezentată pe larg la GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie.

Vânzările online 2020. 5,5 miliarde de euro

Potrivit datelor ARMO, sectorul de e-commerce din România va atinge 5,5 miliarde euro în 2020, creșterea fiind de 30% față de anul precedent.

Andrei Cânda, Managing Partner iSense Solutions, va prezenta pe larg principalele cifre și concluzii ale studiului de piață realizat pentru GPeC în cadrul GPeC SUMMIT 2-3 noiembrie. Evenimentul se va desfășura 100% online.

Printre concluziile studiului se numără și faptul că 71% dintre cei care cumpără online preferă să plătească un preț mai mare pentru produse, dacă serviciile pe care le oferă magazinul online sunt superioare (ex.: livrare rapidă și servicii post-vânzare calitative).

Vânzările online 2020. Evoluţia din timpul pandemiei

De asemenea, în cadrul conferinței, Iulian Stanciu (CEO eMAG) va vorbi despre evoluția comerțului online în timpul pandemiei. Acesta va dezbate și:

  • verticalele în creștere
  • schimbările comportamentului de consum
  • alte tendințe pe piața de e-commerce

“Pe 2-3 Noiembrie, sărbătorim 15 ani de GPeC cu cel mai bun lineup de până acum: peste 30 de speakeri și traineri internaționali și români și peste 38 de ore de conținut practic dedicat antreprenorilor, magazinelor online și tuturor celor interesați de a se dezvolta în E-Commerce și Digital Marketing”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie va avea loc exclusiv online în zilele de 2 și 3 noiembrie 2020.

30 de speakeri internaţionali şi români

Nu mai puţin de 30 de speakeri internaționali și români vor urca pe scena virtuală a GPeC SUMMIT Online. Potrivit organizatorilor, acesta este “este cel mai bun line-up din istoria GPeC din cei 15 ani”.

“Cred, sincer, că toți cei care doresc să aibă un magazin online cu reale șanse de succes, precum și cei interesați de Marketing Online și de a se dezvolta profesional în acest domeniu, nu ar trebui să rateze GPeC SUMMIT, mai ales că totul are loc exclusiv online și este, deci, mai accesibil decât oricând”, conchide Andrei Radu.

Agenda evenimentului pe zile și pe ore este disponibilă pe website-ul GPeC.

Citeşte şi Rezultate Sphera Franchise Group 2020: Anunţul făcut de companie

 

 

 

Citiți și despre: