Stiri: IT&C

Vânzările PS4 au depăşit 18,5 milioane de unităţi la nivel global

07.01.2015

Sony Computer Entertainment a anunţat că pe data de 4 ianuarie 2015 vânzările totale de console PlayStation®4 (PS4™) au depăşit 18,5 milioane de unităţi, la nivel global. În plus, în perioada sărbătorilor de iarnă, vânzările au depăşit 4,1 milioane de unităţi, PS4 devenind platforma cu cea mai rapidă evoluţie dintre toate consolele PlayStation® de până acum.

În plus, până pe 2 ianuarie, peste 10,9 milioane de utilizatori au profitat de avantajele abonamentului PlayStation®Plus (PS Plus). Abonaţii au parte de mai multe beneficii precum „Instant Game Collection”, care permite să se bucure de cele mai populare jocuri dezvoltate de terţi, respectiv de SCE Worldwide Studios, fără costuri suplimentare şi fără limitare de timp.

În plus, utilizatorii de PS4 au parte şi de multiplayer online prin intermediul abonamentului PS Plus.

„Suntem încântaţi să vedem un număr atât de mare de utilizatori care au preferat consola PS4 şi pe timpul sărbătorior de iarnă. Vom continua să livrăm noi servicii şi conţinut pe PS4, păstrându-l cea mai bună platformă pentru jocuri”, a declarat Andrew House, preşedinte şi Group CEO al Sony Computer Entertainment Inc.