Stiri: Retail

Various brands Promenada Mall Sibiu

Various brands deschide un nou magazin în Promenada Mall Sibiu

18.11.2019

Various brands Promenada Mall Sibiu. Retailerul Various brands a deschis al 20-lea magazin al rețelei. Acesta este situat în Promenada Mall Sibiu. Various brands deține, până în prezent, magazine în 15 orașe mari din România. Retailerul aduce iubitorilor modei street style cu accente sport articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum:

  • Nike
  • ADIDAS
  • Puma
  • Reebok
  • New Balance
  • Converse

Various brands Promenada Mall Sibiu. Ce spune proprietarul retailerului?

”Sibienii sunt familiarizați cu produsele de calitate ale retailerului încă din luna martie a acestui an când s-a deschis prima locație Various brands din oraș, în Shopping City Sibiu. Magazinul a fost foarte bine primit”, afirmă și owner-ul Nicolae Popa.

Astfel, acest oraș prezintă un real potențial prin interesul locuitorilor pentru articolele vestimentare sport.

O extensie necesară

Deschiderea noului magazin Various brands a venit ca o extensie necesară pentru orașul Sibiu.

”Ne bucurăm că putem satisface nevoile clienților noștri cu produse de calitate de la branduri renumite la nivel internațional. Suntem mândri că am ajuns la magazinul de linie cu numărul 20 și acesta a fost deschis la Sibiu, după doar câteva luni de la inaugurarea celuilalt magazin în același oraș”, a mai spus Nicolae Popa.

Various brands Promenada Mall Sibiu. Acțiuni speciale

Pentru deschiderea noului magazin, retailerul Various brands a pregătit o serie de acțiuni menite să încurajeze oamenii să facă mișcare.

Așadar, Various brands susține un stil de viață sănătos și practicarea sportului sub toate formele sale.

Conceptul din jurul brandului

Cu toate că retailerul național este orientat spre componenta de fashion, definind prin articolele sale vestimentare un stil urban în trend, sportul a fost de fiecare dată conceptul din jurul brandului.

”Magazinul Various brands își așteaptă clienții zilnic la etajul 1 în Promenada Mall Sibiu cu o selecție cool de articole sport și cele mai bune echipamente sportive, destinate întregii familii”, au mai precizat reprezentanții retailerului.

Citește și Cât de des sunt vizate companiile din România de inspecții fiscale?