Stiri: Finante

VB Leasing își schimbă numele

10.03.2015

VB Leasing România devine Idea::Leasing, în urma preluării pachetului integral de acțiuni ale companiei de către grupul Getin Holding S.A. În 2014, grupul financiar de origine poloneză Getin Holding SA – unul dintre cele mai dinamice și de succes grupuri financiare din Europa, de origine poloneză – a achiziționat pachetul de acțiuni VB Leasing România IFN S.A.

Schimbarea denumirii companiei și a brandului sub care compania Idea Leasing IFN S.A. va opera pe piața de leasing din România constituie un pas firesc în procesul de implementare a strategiei Getin Holding pe plan local.

Brandul Idea::Leasing reprezintă o certificare a unui model de business care funcționează cu succes pe piața de leasing europeană. Noul brand este pentru Idea Leasing IFN S.A. un mod de a face business în România – inteligent, energic, anticipând tendințele pieței – și, în același timp, este o promisiune către clienții și partenerii săi.

„În activitatea de leasing capitalul uman este esențial, iar echipa Idea::Leasing este aceeași echipă performantă care a construit o companie solidă în cei 15 ani de existență pe piața din România.” – spune Liviu Șerban, Managing Director Idea::Leasing.