Stiri: Retail

Venituri About You 2020.

Venituri About You 2020. Anunţul făcut de companie

02.10.2020

Venituri About You 2020. Retailerul online de fashion About You a înregistrat venituri de 100 de milioane de euro. De asemenea, compania a anunţat că a avut, peste 3 milioane de articole vândute, la un an de la intrarea pe piaţa din România.

Venituri About You 2020. 600.000 de clienţi

Astfel, la doar un an de la intrarea pe piaţa locală, About You a vândut peste 3 milioane de articole, deservind mai mult de 600.000 de clienţi. În doar 12 luni, magazinul online de fashion a atins un nivel al ‘Brand Awareness-ului’ de peste 79% în rândul românilor, procent care s-a transpus şi în veniturile înregistrate de companie, acestea depăşind 100 de milioane de euro.

Venituri About You 2020. Produse

Pe viitor, compania are în plan să îşi mărească portofoliul de servicii, gama de produse disponibile în magazinul online, dar şi numărul colaborărilor cu vedetele din România, pentru a deveni lider de piaţă.

”Vedem mult potenţial de dezvoltare în perioada următoare şi ne propunem să devenim lideri de piaţă în rândul magazinelor online de fashion din România. Vom continua să ne adaptăm preferinţelor locale și vom extinde gama de produse, vom continua să îmbunătăţim calitatea serviciilor și a experienței de shopping, dar şi să inovăm cu noi evenimente locale şi colaborări”, a declarat Tarek Müller, co-fondator şi co-CEO al About You.

Branduri disponibile

Compania şi-a extins oferta pentru piaţa românească, majorând considerabil numărul de branduri disponibile pe platforma locală, de la 600 la aproape 800.

Retailerul anunţă că se concentrează mai mult pe canalele care încurajează comunicarea directă cu consumatorii.

About You este prezent în 16 ţări europene.

Citeşte şi Cu cât au crescut salariile în prima jumătate a anului 2020?