Stiri: Stiri

Venituri în urcare pentru UPC

02.08.2013

UPC a raportat venituri în urcare pentru prima jumătate a acestui an cu circa 4 procente. Avansul în câștiguri vine într-un moment în care abonamentele pentru serviciile pe care le oferă compania controlată de grupul american Liberty Global a cunoscut o ușoară urcare, ajungând la 1,75 milioane.

Veniturile raportate de UPC România au urcat de la 66 milioane de dolari la 68,9 milioane de dolari pentru primul semestru al anului curent. După o analiză realizată de grupul Liberty Global s-a constatat că veniturile provenite din serviciile de televiziune DTH pentru România, Ungaria, Cehia și Slovacia au urcat de 57,1 milioane de dolari la 63,3 milioane de dolari, notează agenția Mediafax.

În cel de-al doilea trimestru UPC România a raportat venituri de 34,3 milioane de dolari, în urcare cu 5,1% de la 32,6 milioane de dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut. Cu toate acestea, numărul de abonați al UPC România a crescut în prima jumătate a lui 2013 cu circa 15.000, ajungând astfel la 1,749 milioane față de 1,734 cât deținea compania anul trecut, conform sursei citate.

„Ne concentrãm în continuare pe extinderea ariei de acoperire cu servicii de Internet Fiber Power 150 Mbps şi pe oferirea de noi servicii în zonele unde suntem deja prezenţi”, a declarat într-un comunicat de presă Severina Pascu, CEO al UPC România, transmite agenția Mediafax.

Sursă: Mediafax.ro